Κοτόπιτα



Περιγραφή: Κοτόπιτα.

Βάρος: 240-250gr.

Τιμή / Συσκευασία: 0,62 τμχ/κιβ.









Προτεινόμενη συνταγή


Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 στήθος κοτόπουλο (2πλό)
  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 5 φέτες γαλοπούλα βραστή
  • 2-3 πιπεριές (χρώματα της αρεσκείας σας)
  • 1 κούπα τρίμμα φέτας
  • 2 κούπες κίτρινο τυρί
  • 3 κ.σ. μαργαρίνη
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα


Πώς το κάνουμε:

Βράζουμε το στήθος κοτόπουλο και το "μαδάμε".

Σ'ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε ελαφρώς τις πιπεριές στη μαργαρίνη για 2' περίπου.

Στη συνέχεια προσθέτουμε την γαλοπούλα, την οποία έχουμε ψιλοκόψει, συνεχίζουμε να σοτάρουμε για άλλα 30''.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε εκτός φωτιάς.

Ρίχνουμε τα τυριά και τα ομογενοποιούμε στο υπόλοιπο μείγμα.

Σ'ένα ταψάκι απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.

Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα του κοτόπουλου και το απλώνουμε ομοιόμορφα.

Στη συνέχεια "σκεπάζουμε" με το άλλο φύλλο σφολιάτας, χαράζουμε σε κομμάτια την πίτα και προσθέτουμε ελάχιστο βιτάμ από πάνω.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις έως ότου ροδοκοκκινίσει η σφολιάτα μας. Καλή σας όρεξη!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου