Περιγραφή: Καλτσόνε Αλλαντικών.
Βάρος: 250-260gr.
Τιμή / Συσκευασία: 0,65 τμχ/κιβ.
Τι χρειαζόμαστε:
Για την ζύμη:
Για την γέμιση:
Για την ζύμη:
- 1 κούπα φρέσκο χλιαρό γάλα
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. βούτυρο λιώμενο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 3 κούπες αλεύρι
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
Για την γέμιση:
- 3 πιπεριές φλωρίνης βραστές
- 1/2 κούπα πουμαρό
- 1 πράσινη πιπεριά κέρατο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- λίγο αλάτι
- αλλαντικά και κασέρι
Πώς το κάνουμε:
Ρίχνουμε τα υλικά για τη ζύμη όλα μαζί σε ένα μπολ και το ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ομοίομορφη μπάλα.
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο ώρες.
Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά και το κασέρι σε ένα μπολ.
Όλα τα υπόλοιπα υλικά από τη γέμιση τα περνάμε στο μπλέντερ.
Αφού γίνει το ζυμάρι το χωρίζουμε σε 14 μπαλάκια.
Ανοίγουμε με τον πλάστη το κάθε ένα και το γεμίζουμε με την γέμιση.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου