Περιγραφή: Ζαμπόν Κασέρι Μανιτάρια.
Βάρος: 245-255gr.
Τιμή / Συσκευασία: 0,59 τμχ/κιβ.
Προτεινόμενη συνταγή
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 φυλλά σφολιάτας
- 100γρ μπέικον
- 200γρ ζαμπόν σε φέτες
- 200γρ ρεγκάτο
- 100γρ φέτα
- 150γρ κασέρι
- 200ml κρέμα γάλακτος
- 2 αυγά
- λίγο βούτυρο
- αλάτι,πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
Σ'ένα μπολ ανακατεύετε τα τυριά με το μπέικον ψιλοκομμένο
Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο
Τα ρίχνετε στο μείγμα των τυριών και ανακατεύετε καλά
Απλώνετε τα 2 φύλλα σφολιάτας
Στρώνετε τις φέτες του ζαμπόν και από πάνω μοιράζετε το μείγμα τυριών-μπέικον
Τυλίγετε σε 2 ρολά και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί
Ψήνετε τα ρολά στους 200-220 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου