Ζαμπόν Κασέρι Μανιτάρια



Περιγραφή: Ζαμπόν Κασέρι Μανιτάρια.

Βάρος: 245-255gr.

Τιμή / Συσκευασία: 0,59 τμχ/κιβ.








Προτεινόμενη συνταγή




Τι χρειαζόμαστε:


  • 2 φυλλά σφολιάτας
  • 100γρ μπέικον
  • 200γρ ζαμπόν σε φέτες
  • 200γρ ρεγκάτο
  • 100γρ φέτα
  • 150γρ κασέρι
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • λίγο βούτυρο
  • αλάτι,πιπέρι


Πώς το κάνουμε:

Σ'ένα μπολ ανακατεύετε τα τυριά με το μπέικον ψιλοκομμένο

Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο

Τα ρίχνετε στο μείγμα των τυριών και ανακατεύετε καλά

Απλώνετε τα 2 φύλλα σφολιάτας

Στρώνετε τις φέτες του ζαμπόν και από πάνω μοιράζετε το μείγμα τυριών-μπέικον

Τυλίγετε σε 2 ρολά και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί

Ψήνετε τα ρολά στους 200-220 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου